Υπηρεσίες ECM

Υπηρεσίες Διαχείρισης Επιχειρηματικού Περιεχομένου

Στη Network Solutions, κατανοούμε ότι η αποτελεσματική διαχείριση του ψηφιακού περιεχομένου είναι ουσιώδης για τις σύγχρονες επιχειρήσεις. Οι υπηρεσίες ECM μας έχουν σχεδιαστεί για να βελτιστοποιήσουν τις διαδικασίες διαχείρισης εγγράφων και περιεχομένου σας, διασφαλίζοντας αποτελεσματικότητα, συμμόρφωση και ασφάλεια.

Ενσωματωμένες Δυνατότητες:

 • CRM Lite Edition: Ενσωματώστε ομαλά τη διαχείριση των σχέσεων με τους πελάτες (CRM) στο σύστημα ECM σας. Αυτή η λειτουργία σας βοηθά να διατηρείτε ισχυρές σχέσεις με τους πελάτες παρέχοντας εύκολη πρόσβαση στα δεδομένα των πελατών, το ιστορικό των επικοινωνιών και των αλληλεπιδράσεων.
 • Συμμόρφωση με τον GDPR: Παραμείνετε συμμορφοι με τους κανονισμούς προστασίας δεδομένων όπως το GDPR. Το σύστημα ECM μας διασφαλίζει ότι τα ευαίσθητα δεδομένα των πελατών σας χειρίζονται και αποθηκεύονται σύμφωνα με τα τελευταία πρότυπα απορρήτου, μειώνοντας τον κίνδυνο κυρώσεων.
 • Αρχείο Ελέγχου: Διατηρήστε έναν εκτενή αρχείο ελέγχου όλων των δραστηριοτήτων που σχετίζονται με το περιεχόμενο εντός του οργανισμού σας. Αυτό το χαρακτηριστικό βελτιώνει τη διαφάνεια, την ευθύνη και την ασφάλεια, παρακολουθώντας την πρόσβαση σε έγγραφα, τροποποιήσεις και έγκρισεις.
 • Προηγμένη Ασφάλεια: Προστατεύστε τα πολύτιμα περιεχόμενά σας με προηγμένα χαρακτηριστικά ασφαλείας. Το σύστημα ECM μας χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση, ελέγχους πρόσβασης και μηχανισμούς πιστοποίησης για να προστατεύσει τα δεδομένα σας από μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση και κυβερνοαπειλές.
 • Διαχείριση Πολυμέσων: Διαχειριστείτε και παρακολουθήστε αποτελεσματικά τα πολυμέσα σας, περιλαμβανομένων εικόνων, βίντεο, αρχείων και άλλων πολυμέσων. Βεβαιωθείτε ότι οι πολύτιμοι ψηφιακοί πόροι του οργανισμού σας είναι οργανωμένοι και εύκολα προσβάσιμοι όταν απαιτείται.
 • Ενσωμάτωση Ηλεκτρονικού Εμπορίου: Ενσωματώνει λειτουργία ηλεκτρονικού εμπορίου με ομαλό τρόπο στο σύστημα διαχείρισης περιεχομένου σας, επιτρέποντάς σας να διαχειρίζεστε και να προβάλετε καταλόγους προϊόντων, να επεξεργάζεστε παραγγελίες και να ενισχύετε την παρουσία σας στο διαδίκτυο.
 • Διαχείριση Ενημερωτικών Δελτίων (Newsletters): Απλοποιήστε τη δημιουργία, τη διανομή και την παρακολούθηση των ενημερωτικών δελτίων, επιτρέποντάς σας να αλληλεπιδράτε αποτελεσματικά με το κοινό σας.
 • Διαχείριση Ειδοποιήσεων RSS: Μείνετε ενημερωμένοι με πραγματικό χρόνο πληροφορίες διαχειρίζοντας τις ειδοποιήσεις RSS. Αυτό το αρθρώματος σας βοηθά να παρακολουθείτε και να παρακολουθείτε το σχετικό περιεχόμενο από διάφορες πηγές.
 • Διαχείριση Ρόλων Χρηστών: Διατηρήστε τον έλεγχο επί της πρόσβασης και των δικαιωμάτων των χρηστών εντός του συστήματος ECM, διασφαλίζοντας ότι οι σωστοί άνθρωποι έχουν τον κατάλληλο βαθμό πρόσβασης στο περιεχόμενό σας.
 • Διαχείριση Αντιγράφων Ασφαλείας: Προστατεύστε τα δεδομένα σας διαχειρίζοντας αυτόματα αντίγραφα ασφαλείας, διασφαλίζοντας ότι μπορείτε να ανακτήσετε γρήγορα το πολύτιμο περιεχόμενό σας σε περίπτωση απρόβλεπτων γεγονότων.

Οφέλη των Υπηρεσιών μας στο ECM:

 • Αποτελεσματικότητα: Βελτιώστε τη δημιουργία, την αποθήκευση, την ανάκτηση και τη συνεργασία σε έγγραφα, εξοικονομώντας χρόνο και μειώνοντας το διοικητικό φόρτο.
 • Συμμόρφωση: Βεβαιωθείτε ότι ο οργανισμός σας συμμορφώνεται με τους κανονισμούς του κλάδου και τους νόμους προστασίας δεδομένων, μειώνοντας τους νομικούς κινδύνους.
 • Ασφάλεια: Προστατεύστε τα ευαίσθητα σας δεδομένα με προηγμένα μέτρα ασφαλείας, προστατεύοντας την επιχείρησή σας από παραβιάσεις δεδομένων.
 • Βελτίωση των Σχέσεων με τους Πελάτες: Ενισχύστε τις σχέσεις σας με τους πελάτες σας με την έκδοση CRM Lite Edition, που σας επιτρέπει να κατανοήσετε και να εξυπηρετήσετε καλύτερα τους πελάτες σας.

Στη Network Solutions, προσαρμόζουμε τις λύσεις μας στο ECM για να ικανοποιήσουμε τις συγκεκριμένες ανάγκες της επιχείρησής σας, βοηθώντας σας να επιτύχετε βελτιωμένη διαχείριση εγγράφων, συμμόρφωση και ασφάλεια. Αφήστε μας να σας βοηθήσουμε να αναλάβετε τον έλεγχο του ψηφιακού σας περιεχομένου, ώστε να επικεντρωθείτε σε αυτό που έχει πραγματικά σημασία - την ανάπτυξη της επιχείρησής σας.

Εξερευνήστε τις υπηρεσίες και τις δυνατότητες του ECM μας σήμερα για να μετασχηματίσετε τον τρόπο διαχείρισης και αξιοποίησης του ψηφιακού περιεχομένου σας.

TOP